F C Botoșani – Concordia 0-1. Paul Batin a fost eroul ilfovenilor, care au jucat 75 de minute în 10 oameni

Concordia Chiajna avea nevoie ca de aer de o victorie în deplasarea de la Botoșani, în etapa a zecea din play-out. Ilfovenii au reușit să plece cu toate cele 3 puncte grație reușitei semnate de Batin în prima repriză.

Concordia Chiajna a obţinut a doua victorie de la venirea lui Ionuţ Badea pe banca tehnică. Ilfovenii s-au impus la limită pe terenul celor de la Botoşani, în etapa a zecea din play-out, şi sunt neînvinşi de trei runde.

Venirea lui Ionuţ Badea la Chiajna e de bun augur pentru ilfoveni, care au obţinut a doua victorie din ultimele trei etape. ÎN DIRECT la Digi Sport, Concordia a învins FC Botoşani în deplasare şi e la şase puncte de echipa moldavă, ocupanta locului secund în play-out.

Partida a început cu câte o ocazie la fiecare poartă: prima şansă i-a aparţinut lui Mihai Roman, dar Caparco s-a opus în două rânduri. De partea cealaltă, Grădinaru a avut o execuţie superbă, dar bara i-a salvat pe botoşăneni. Deşi rămaşi în inferioritate numerică din minutul 16, după eliminarea lui Bawab, tot ilfovenii au fost cei care au deschis scorul: Marc a trecut superb de un adversar şi a pasat în faţa porţii, de unde Batin a îndeplinit o simplă formalitate.

Ultima ocazie importantă a aparţinut gazdelor, dar Burcă a reluat imprecis din câţiva metri. S-a încheiat 1-0 pentru Concordia, care sâmbătă întâlneşte Dinamo, ÎN DIRECT la Digi Sport.

 

www.digisport.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus