Evenimente şi infracţiuni la regimul rutier

Evenimente şi infracţiuni la regimul rutier

La data de 17.06.2017, în jurul orei 08:10, H.I. de 34 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J. 296B, de pe raza localităţii Plopenii Mici.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este radiat din circulație din data de 02.03.2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

 

               La data de 18.06.2017, ora 10:40, poliţiştii dărăbăneni au oprit pe strada 1 Decembrie din oraşul Darabani, un autoturism condus de H.M., de 48 de ani, din judeţul Arad.

Cu ocazia verificării în bazele de date, s-a constatat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat din data de 22.07.2016.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 

La data de 18.06.2017, în jurul orei 16:00, Ţ.I. de 33 de ani, din oraşul Siret, judeţul Suceava, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N.29, pe raza localităţii Mihăileni.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

 

La data de 18.06.2017, în jurul orei 21:10, T.M. de 35 de ani, din oraşul Darabani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ogoarelor din localitate, datorită neadaptării vitezei de deplasare pe un carosabil acoperit cu pietriș, pierde controlul asupra direcției de mers, intră în șanțul din dreapta, apoi încercând să redreseze autovehiculul, pătrunde pe contrasens unde impactează frontal un pom de pe marginea străzii.

În urma accidentului, N.F. de 37 de ani, pasager în autoturism, pe locul dreapta faţă, a fost transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto, T.M., a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că T.M. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar autoturismul, proprietatea pasagerului din vehicul, i-a fost încredințat de către acesta.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracțiuniilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus