Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 17.08.2019, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 282, în localitatea Drăguşeni, au oprit pentru control un moped condus de un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

  •  

La data de 19.08.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe un drum comunal localitatea Săuceniţa, un autoturism a intrat în şanţul de pe partea dreaptă a părţii carosabile.

În urma deplasării la faţa locului şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu şanţul de pe marginea părţii carosabile.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

  •  

        La data de 18.08.2019, un bărbat de 50 de ani, din localitatea Hilişeu Horia, în timp ce conducea  o autoutilitară  pe drumul judeţean DJ 291 C, pe fondul consumului de alcool şi al neadaptării vitezei, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi părăseşte partea carosabilă, împrejurare în care intră în coliziune cu un copac.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul de 50 de ani a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa lcoolului, urmând ca la finalizarea acestora să se propună o soluţie procedurală.

 

La data de 18.08.2019, un bărbat de 50 de ani în timp ce conducea autoturismul pe dumul naţional DN 29D, la ieşirea din oraşul Ştefăneşti, pierde controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care intră în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerului de 48 de ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă  a utoturismului.

Bărbatul de 50 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspecul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus