Eveniment social-educațional-cultural la Ipotești ”Comori din Vatra Satului românesc”

 

La Memorialul Ipotești –  Centrul Național de Studii ”Mihai Eminescu”, Asociația IHTIS, în parteneriat cu Asociația învățătorilor din județul Botoșani, APC – Europe Direct Botoșani și ”Academia Cățeluș” –  școala de acasă organizează, duminică, 23 iunie 2019,  un eveniment social-educațional-cultural cu titlul  generic ”Comori din Vatra Satului românesc”.

Evenimentul va începe la orele 10:00 cu activități practice organizate de ”Academia cățeluș” – scoala de acasă.  De la orele 11:00 la 13:00 va avea loc o prezentare a platformei e-learning ”Educație necondiționat”   oportunități de învățare de a lungul vieții pentru toți. ( Foto: SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI / 13 – 19 MAI 2019 ).

https://issuu.com/mihaelamihaescu/docs/prezentare-snv-2019

Va urma  premierea participanților la un concurs de videoclipuri. De la 13:00 la 13:45 Centrul Europe Direct Botoșani va derula un dialog pe bază de de chestionar privind proiecte europene desfășurate în interesul persoanelor cu dizabilități (realizări și așteptări). De la ora 13:45 la 15:00 va avea loc programul artistic ”Comori din vatra satului românesc” susținut de tineri cu și fără dizabilități. Fiecare solist va prezenta un obiect din zestrea satului, în ținuta scenică sau costumul popular. De la ora 16 va avea loc cu o agapă.

Intervalele orare sunt stabilite cu aproximație, precizează organizatorii.

Proiectul se desfășoară din inițiativa Asociației IHTIS, coordonată de doamna Mihaela Mihăescu.

(în atașament afișul evenimentului)

Radu Cajvaneanu

Vicepresedinte executiv

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani
coordonator
Centrul EUROPE DIRECT Botosani 
Pietonalul Transilvaniei nr. 2 (Piata Centrala ) Botosani
Tel/fax.: F: 0040 231 51 73 43 
(orele 09,00 -13,00; 16,00 – 18,00)

 

Canal video +6 milioane vizualizari
1500  vizualizari zilnic!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus