Eveniment rutier la Curteşti: o femeie a sărit într-un șanț pentru a nu acroșată de o mașină aflată în derapaj

La data de 21.05.2015, în jurul orei 21.35, M. N. de 32 ani, din comuna Curteşti, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207N, în localitatea Curtești, ajungând la intersecţia cu DC 60A, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu criblură, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar vehiculul a intrat în derapaj.

În împrejurările arătate, o femeie de 57 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, pe marginea carosabilului, s-a speriat de vehiculul aflat în mişcare, iar pentru a evita un eventual impact, a sărit în şanţul de pe marginea drumului, unde a căzut, suferind leziuni.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţul Botoșani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Din declarațiile persoanelor implicate (respectiv audierea femeii şi a conducătorul auto) s-a stabilit că între autoturism și pieton nu a existat impact.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Totodată, față de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 585 lei, pentru neadaptarea vitezei la schimbarea direcției de deplasare.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus