Europe Direct Botoșani la Bruxelles- Flyer color dedicat județului Botoșani la Parlamentul European

În perioada 11 – 12 octombrie Radu Căjvăneanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Botoșani, a participat la Adunarea Generală a Rețelei Europe Direct care a avut loc la Bruxelles.

Programul a cuprins o sesiune plenară în hemiciclul Parlamentului European precum și o serie de întâlniri pe grupuri de țări.

Tematica reuniunii s-a referit la Discursul privind starea Uniunii, rostit de Președintele CE,  Jean Claude Juncker, campania pentru alegerile europarlamentare din anul viitor precum și planul de activitate al centrelor Europe Direct pentru anul 2019. De asemenea a avut loc o cină festivă la restaurantul Parlamentului European, găzduită de domnul Timo Pesonen. director general al Directoratului pentru comunicare al Comisiei europene.

La întâlnirile pe grupuri de țări, desfășurate în sala Aldo Moro a Parlamentului European, delegația Europe Direct România a făcut parte dintr-un grup de țări cu poziție geografică și caracteristici apropiate, alături de Bulgaria și Ungaria. În cadrul discuțiilor au fost identificate cele mai importante   probleme care să fie incluse în planurile de activitate ale Centrelor Europe Direct România în cursul anului viitor: statul de drept, lupta împotriva corupției, absorbția fondurilor europene, circulația și criza forței de muncă, fondurile de coeziune și investițiile.

Reprezentantul Centrului Europe Direct a identificat între materialele documentare de la Parlamentul European și un flyer color dedicat județului Botoșani, ținut prezentat drept un important centru agricol și comercial. În pliant sunt referiri la câteva proiecte de succes derulate cu fonduri europene la Botoșani: extinderea alimentării cu apă și canalizare, modernizarea unor străzi și a iluminatului public în municipiul Botoșani, Campusul școlar ”Ștefan cel Mare” de la Vorona, Casa Ventura care găzduiește Muzeul de Etnografie Botoșani.

Galerie foto:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10155522311327016&type=1&l=bd8a1052ce

44102961_10155522311992016_290082980230070272_n

 

 

 

 

Radu Cajvaneanu
Vicepresedinte executiv

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani

coordonator

Centrul EUROPE DIRECT Botosani 
Pietonalul Transilvaniei nr. 2 (Piata Centrala ) Botosani
Tel/fax.: F: 0040 231 51 73 43 (orele 09,00 -13,00; 16,00 – 18,00)

Email: apcbotosani@yahoo.freuropedirectbotosani@gmail.com

Web: http://europedirectbotosani.ro/

 

Botosani eurochannel

Canal video +5 milioane vizualizari

1500  vizualizari zilnic!

http://www.youtube.com/profile?user=raducaj

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus