Eleganță, frumusețe și multă originalitate la Balul Bobocilor al artiștilor

Eleganță, frumusețe și multă originalitate la Balul Bobocilor al artiștilor

Liceul de Artă „Ștefan Luchian” a demonstrat încă o dată virtuozitatea și măiestria pe care elevii și profesorii de aici le au în arta spectacolului, odată cu ediția din acest an a Balului Bobocilor. Debordând de ritm, culoare și eleganță, concurenții au arătat o altă față a ”agentului 007”, aceasta fiind tema ediției din acest an. Îndrăgit de atâtea generații pentru talentul său de a ieși din situații de-a dreptul imposibile, personajul a fost prezentat din perspectiva artistului dansator, a creatorului de stil și al emițătorului de mesaj muzical.

Probele în urma cărora au fost aleși câștigătorii au presupus eleganță, stăpânire de sine, controlul emoțiilor și, bineînțeles, ore și ore de repetiții. Nu au lipsit proba sportivă, cea a ținutei de zi și de seară, proba valsului, însă cea mai dificilă a fost proba specială, în cadrul căreia perechile au trebuit să-l prezinte pe scenă, în diverse ipostaze, pe celebrul agent britanic, alături de fermecătoarele sale partenere.

Pentru a-și putea schimba ținutele și a-și domoli emoțiile, concurenții au cedat din când în când scena colegilor artiști, care, cu talentul și veselia ce le sunt specifice, au realizat o nouă seară de neuitat în incinta Casei Sindicatelor. Hora moldovenească dansată de organizatori, participanți, dar și spectatori a apropiat spiritele, iar parada de modă a fost de mare efect. Prima colecție ”capsulă” a lui Richard Onofrei, elev de clasa a XI-a, a inclus piese vestimentare de un clasic ce nu se demodează și care pot fi îmbinate perfect cu creațiile din colecţiile de sezon. ”Richard Collection” a fost prezentată de modele provenind din clasele de artă plastică, iar aplauzele publicului prezent în sală au certificat valoarea şi rafinamentul.

Iulia Șcarlii a fost aleasă de juriu Miss Boboc 2019 a Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” , în timp ce Mister a fost ales Emi Mihăilă. Pe podiumul fetelor au mai urcat Valentina Șorodoc și Bianca Amihălăchioaiei, iar titlurile de Miss originalitate și Miss Popularitate au revenit Dianei Turcitu, respectiv Milenei Ștefanachi. Cel mai popular cavaler a fost desemnat Gabriel Siminiceanu, iar Miss Eleganță a fost aleasă eleva Bianca Dănilă. Dintre cei care au oferit premiile au făcut parte și directorii Beatrice Cătălina Păpădie și Ionuț Manta, vizibil impresionați de spectacolul oferit de familia artiștilor. Aceștia i-au felicitat pe toți cei care și-au adus contribuția la o seară de neuitat, mulțumind, în mod special, profesorului Cristina Roșu, consilierul educativ al liceului, cea care a fost sufletul periplului artistic dedicat bobocilor.

IRINA SIMINICEANU

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus