Echipa națională de fotbal a României a urcat pe locul 41 în clasamentul FIFA-Coca Cola

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat de pe locul 42 pe 41, cu 714 puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicitatii joi de forul mondial. in ultima luna, de la ierarhia precedenta, Romania a invins Armenia, cu 1-0, si a pierdut in Muntenegru, cu 0-1, in preliminariile Cupei Mondiale din 2018, ratand orice sansa de calificare la turneul final din Rusia.

Selectionerul Christoph Daum a preluat nationala Romaniei, la 8 iulie 2016, iar in clasamentul FIFA din acea luna, tricolorii ocupau locul 24. Antrenorul german va parasi in curand conducerea primei reprezentative, el negociind cu FRF rezilierea contractului.

In fruntea ierarhiei, Germania a detronat Brazilia de pe locul I, Portugalia a urcat trei pozitii, pana pe locul 3, Belgia 4, pana pe locul 5, iar Polonia, adversara Romaniei in grupa preliminara a CM, a coborat de pe 5 pe 6.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus