Două evenimente în parteneriat cu Europe Direct Botoșani

Două evenimente în parteneriat cu Europe Direct Botoșani

Ieri (25 iunie) și astăzi (26 iunie) Centrul Europe Direct Botoșani a fost partener în două evenimente care au avut loc în zona parcului ”Mihai Eminescu” din Botoșani.
Astfel ieri, în prezența organizatorilor, a fost vernisată o Expoziție de artă fotografică la vitrinele din parcul Mihai Eminescu Botoșani cu titlul “Seri melancolice eminesciene”. Partener al evenimentului – Centrul Europe Direct Botoșani. Expoziția cuprinde o secțiune dedicată naturii “Green deal” realizată la sugestia și cu sprijinul Centrului ED.
Cu ocazia vernisajului au fost distribuite materiale promoționale de la Comisia Europeană: rucsacuri, tricouri, șepcuțe, agende, publicații.
Astăzi a la Foișorul de lângă fântâna arteziană din parc au fost acordate diplome pentru absolvenții noii promoții a școlii de jurnalism Buzz -  partener tradițional al Centrului Europe Direct Botoșani. A fost marcat cu acest prilej evenimentul numărului 100 al publicației Buzz. Pe parcursul celor 100 de ediții ale îndrăgitei publicații lunare, editată în format hârtie și având un tiraj de 1.000 de exemplare, au apărut numeroase articole cu referire la viața tinerilor europeni și alte informații de larg interes din Uniunea Europeană.  Europe Direct Botoșani a oferit tinerilor premii constând în agende, publicații și alte materiale  promoționale de la Comisia  Europeană. 

Fotografii:

https://photos.app.goo.gl/ytPXi9rT8N7XPHYg7

https://photos.app.goo.gl/TEiBbWNadGfqGMxf6

Diplome pentru absolvenții noii promoții ai Școlii de Jurnalism Buzz – TeleBuzz

 

Radu Cajvaneanu

Vicepresedinte executiv

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani
coordonator
Centrul EUROPE DIRECT Botosani 
Pietonalul Transilvaniei nr. 2 (Piata Centrala ) Botosani
Tel/fax.: F: 0040 231 51 73 43 
(orele 09,00 -13,00; 16,00 – 18,00)

 

Canal video +6 milioane vizualizari
1500  vizualizari zilnic!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus