Dosare penale pentru conducere auto sub influența alcoolului

Dosare penale pentru conducere auto sub influența alcoolului

În ziua de 26 octombrie 2020, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Victoriei din municipiului Dorohoi, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 53 ani din aceeași localitate.

În urma testării alcoolscopice a conducătorul auto, a rezultat o valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.


  •  

 

Tot la data de 26 octombrie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC38, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 33 ani din satul Victoria, comuna Hlipiceni, județul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În toate aceste cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus