Dosar penal pentru colectarea tigarilor de contrabandă

Politistii de frontiera din cadrul SPF Dorohoi au intocmit dosar penal unei persoane in autoturismul careia au fost depistate ascunse mai multe pachete cu tigari de contrabanda.
In data de 29 ianuarie a.c., in jurul orelor 08.10, un echipaj format din politisti de frontiera din cadrul SPF Dorohoi, actionand in baza unui schimb de informatii cu STPF Botosani, au identificat, in municipiul Dorohoi, pe Angela R., de 45 de ani, cetatean roman, care intentiona sa comercializeze tigari in piata din municipiu.

La controlul efectuat asupra autoturismului femeii a fost descoperita cantitatea de 6540 tigarete, diferite marci, cu timbru de acciza R.Ucraina, R.Moldova si Duty Free. Fremeia a declarat ca a achizitionat tigarile din localitatea Dorohoi.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele femeii lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de „colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”.

Cantitatea de 6540 tigarete in valoare de 2.906 lei a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus