Doina Federovici: „Persoanele vârstnice și botoșănenii cu dizabilități vor beneficia de sprijinul necondiționat al Consiliului Județean în mandatul meu”

Doina Federovici: „Persoanele vârstnice și botoșănenii cu dizabilități vor beneficia de sprijinul necondiționat al Consiliului Județean în mandatul meu”

Doina Federovici, candidatul PSD pentru Președinția Consiliului Județean Botoșani a anunțat astăzi principalele măsuri pentru vârstnici și pentru persoanele cu dizabilități.

Imediat cum voi ajunge la Consiliul Județean voi organiza un call center pentru persoanele în vârstă din Botoșani care se confruntă cu dificultăți, în parteneriat cu DGASPC și cu primăriile din județ. Niciun vârstnic nu trebuie abandonat și lăsat fără niciun fel de sprijin. Împreună cu echipa mea voi iniția mai multe programe sociale pentru ajutorarea persoanelor în vârstă, care sunt singure și nu mai au pe nimeni care să le îngrijească”, a declarat Doina Federovici.

În Guvernarea PSD din perioada 2017-2019, 90.000 de pensionari botoșăneni au beneficiat de pensii majorate cu peste 50%.

Așa cum am avut grijă de domeniul asistenței sociale și am reușit majorarea salariilor din acest segment, ca parlamentar al județului Botoșani, la fel voi proceda și la Consiliul Județean pentru persoanele cu dizabilități. Am elaborat deja proiectul pentru creșterea numărului de servicii de tip rezidențial și de recuperare medicală a persoanelor cu dizabilități, precum și pentru dotarea unităților de asistență medico-sociale”, a subliniat Doina Federovici.

Consiliul Județean Botoșani a finalizat din 2018 investițiile în valoare de 200.000 de euro pentru modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii serviciilor sociale de la Unitatea de Asistență Medico-Socială de la Suharău.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus