DINAMO-FC BOTOSANI 1-0

DINAMO-FC BOTOSANI 1-0

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 6-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de malianul Mamoutou Ndiaye (88). Fotbalistul venit în iarnă la Dinamo, aflat la primul său gol, putea fi eliminat în două rânduri înainte de a marca, însă arbitrul Iulian Dima a lăsat de fiecare dată jocul să continue.

Dinamo a dominat prima repriză şi şi-a creat ocazii de gol prin Mattia Montini (7, 32) şi Athanasios Papazoglou (25). Oaspeţii au cerut penalty în min. 19, pentru un fault al lui Ricardo Grigore la Andrei Patache, dar nu au primit lovitura de pedeapsă. FC Botoşani a jucat mai bine după pauză, dar a ratat prin Enriko Papa (55) şi Hervin Ongenda (67), iar Dinamo a irosit o şansă mare prin Deian Sorescu (65).

Dinamo are patru victorii consecutive în play-out. FC Botoşani a rămas cu o victorie în ultimele opt etape (două egaluri, patru eşecuri). FC Botoşani câştigase ambele meciuri din sezonul regulat, cu 2-0 acasă şi 2-1 la Bucureşti.

Stadion Dinamo – Bucureşti A marcat: Mamoutou Ndiaye (88).

Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru de rezervă: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus