Dezastrul de la Căile Ferate Române

Peste 150 de angajați ai Autorității Feroviare Române, membri ai Sindicatului Feroviar AFER, au protestat luni în fața Ministerului Transporturilor, ei fiind nemulțumiți de condițiile de salarizare.

Dacă sistemul feroviar nu va fi susținut, România va fi ocolită prin Serbia, Bulgaria și Ungaria în condițiile în care în aceste țări deja se investește foarte mult în infrastructură; asta ne va tăia, din punct de vedere geopolitic, legătura cu Marea Neagră, au declarat autorităţile din domeniu. În toate statele civilizate din lume, și mai ales din Uniunea Europeană, că la asta ne raportăm, se susține calea ferată, atât la nivel politic, cât și geopolitic. În România, din păcate, lucrurile se îndreaptă contra-curent, e o linie care a fost constantă, din păcate, după 1990. Și după aderare, în 2007, sectorul feroviar a fost în continuare defavorizat și subfinanțat, mai spun acestea.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus