Der Spiegel: Masca este singura noastră speranță, chiar dacă enervează

Der Spiegel: Masca este singura noastră speranță, chiar dacă enervează

Publicația Der Spiegel dedică un articol întreg în ediția tipărită măștilor de protecție și titrează pe coperta publicației: Masca e singura noastră speranță, chiar dacă enervează.

Germania a raportat pe 12 august peste 1200 de infectări cu noul coronavirus, cel mai mare bilanț zilnic de la începutul lunii mai.

Elevii s-au întors în bănci, după vacanță de vara, iar cursurile nu arătă deloc așa cum le știau. În cel mai populat land al țării, elevii de la clasa a 5-a în sus trebuie să poarte masca pe toată durata orelor.

În clasele din Renania de Nord-Westfalia, cel mai mare land german, purtarea măștii este obligatorie, pentru toată lumea, pe toată durata prezenței în interiorul școlii. Singurii exceptați de la această regulă sunt copiii din clasele primare și cei din școlile speciale.

Potrivit worldometers.info, Germania înregistrează peste 222.000 de cazuri și peste 9000 de decese de la începutul pandemiei.

g4media

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus