Depistaţi conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi se aflau sub influenţa alcoolului

La data de 26.07.2014, în jurul orei 00.50, a fost oprit în trafic, pe strada Uzinei din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 56 ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani.           Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 26.07.2014, în jurul orei 01.40, a fost depistat pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiu.Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.20, a fost oprit în trafic, pe strada Independenţei din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea un autoturism.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

  •  

 

La data de 26.07.2014, în jurul orei 22.10, a fost oprit în trafic, pe DJ 208 C, în localitatea Vorona, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din orașul Salcea judeţul Suceava.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

La data de 27.07.2014, în jurul orei 12.35, un bărbat de 47 ani, din municipiul Botoşani, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareş, din municipiu.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Celor cinci conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus