Cu alcoolul la volan, șicane în trafic

Cu alcoolul la volan, șicane în trafic

La data de 25.06.2020, Poliția Municipiului Botoșani, a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe Bulevardul George Enescu, din municipiu, circulă un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului, a stabilit următoarea situație de fapt:

A fost identificată persoana care a efectuat apelul prin 112, aceasta declarând faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul George Enescu, a avut un schimb de replici cu un alt conducător auto, cu care s-a șicanat în trafic, observând faptul că acesta are un comportament specific persoanelor aflate sub influența alcoolului.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat autoturismul respectiv, pe Calea Națională și a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 32 de ani, din municipiul Botoșani.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus