CRUCEA ROȘIE BOTOȘANI DESFĂȘOARĂ CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU ELEVI ȘI STUDENTI

Invață primul ajutor pentru viața de zi cu zi!

Crucea Rosie Romana este cel mai mare furnizor de cursuri  in domeniul primului ajutor din tara. Oferim o gama larga de cursuri de prim ajutor pentru toate categoriile de persoane care doresc sa invete primul ajutor pentru viata lor de zi cu zi. Nu este nevoie de nicio experienta anterioara ci doar de dorinta de a invata si de a lua parte la exercitii.

Crucea Rosie Romana are certificare europeana a cursurilor de prim ajutor eliberata de Centrul Mondial de Referinta pentru acordarea primului ajutor al Federatiei Internationale de Crucea Rosie si Semiluna Rosie. si este este furnizor de prim ajutor acreditat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Programa de curs este standardizata la nivel national si armonizata cu recomandarile Consiliului European de Resuscitare si ale Federatiei Internationala e a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.

Din aceasta saptamana, Crucea Rosie Botosani  desfasoara  cursuri de prim ajutor destinate elevilor si  si studentilor. Acestea se vor desfasura joi ( incepand cu ora 10.00) si vineri (incepand cu ora 09.00) la sediu Crucii Rosii Botosani situat in str. Victoriei nr. 7 ( in spatele pietei mari, in zona Postei mari si a Bisericii Sf. Gheorghe).

Participantii vor beneficia de o reducere de 50% (75 lei) din costul initial al cursului ( 150 lei) iar la absolvirea cursului vor primi un certificat recunoscut la nivel international.
Inscrierile se fac pe facebook – Crucea Rosie Botosani - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009872520289 sau la numarul de telefon 0787674205, pana miercuri la ora 16.00.

Aceste cursuri se vor desfasura in fiecare zi de joi si vineri, pana in data de 07.09.2018.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus