Contrabandă cu ţigări oprită la malul râului Prut

Contrabandă cu ţigări oprită la malul râului Prut

Polițiștii de frontieră ieşeni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 44.000 de ţigarete de contrabandăîn valoare de peste 20.900 de lei.

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F Iaşi au organizat o acţiune specifică pe linia contrabandei cu ţigări.

În timpul misiunii, pe direcţia localităţii de frontieră Bivolari, judeţul Iaşi, poliţiştii de frontieră au observat un fascicul luminos dinspre frontieră către interiorul teritoriului naţional, iar echipajul ajuns de îndată în zonă a descoperit abandonate, pe malul râului Prut, trei colete cu ţigări învelite în folie neagră. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 44.000 de ţigarete (2.200 pachete).

Ţigările, în valoare de 20.900 lei, au fost ridicate de poliţiştii de frontieră, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 Purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani

Comisar de poliţie RĂCNEA MINODORA

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus