Concurs de desene pe asfalt cu triplă dedicație:  Ziua  internațională a copilului , Ziua învățătorului și  Ziua internațională a Mediului

Concurs de desene pe asfalt cu triplă dedicație: Ziua internațională a copilului , Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului

Europe Direct Botoşani a invitat copiii botoşăneni la a VIII- a ediţie a Concursului de desene pe asfalt „Albastru European” / „Copilărie europeană”. Competiţia s-a derulat ieri (miercuri 5 iunie), la tradiționalul loc de întâlnire, lângă Foișorul mic din Parcul ”Mihai Eminescu” Botoșani  și a fost dedicată celor trei evenimente de la începutul lunii iunie: Ziua  internațională a copilului, Ziua învățătorului și Ziua internațională a Mediului.

Coordonator principal a fost distinsa doamna profesoară Alina Gavril de la Școala nr. 11 Botoșani, inițiatoarea manifestării, secondată de doamnele Adelina Nădejde și Mirela Brehuescu.
Au participat peste 60 de copii, elevi ai şcolilor gimnaziale nr. 11 și 13 din municipiu, de la Grădinița nr. 4, însoţiţi de  învăţători, educatori şi profesori. Dar la sărbătoare s-au alăturat, pe parcurs, copii, din parc, părinți, bunici. Unii dintre adulți s-au apucat să deseneze cot la cot cu copii.

Ca în fiecare an, organizatorii au pus la dispoziţie cretă colorată şi premii. Micii participanți au adus, pe lângă creativitatea lor și multe jucării pe care le-au împărțit cu generozitate copiilor din parc.

Cele mai interesante idei şi cele mai frumoase desene au fost fi premiate de către organizatori cu cărţi şi materiale informative potrivit vârstei fiecărui participant și baloane colorate.

Foto:

Log in or sign up to view

Radu Cajvaneanu

Vicepresedinte executiv

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani
coordonator
Centrul EUROPE DIRECT Botosani 
Pietonalul Transilvaniei nr. 2 (Piata Centrala ) Botosani
Tel/fax.: F: 0040 231 51 73 43 
(orele 09,00 -13,00; 16,00 – 18,00)

 

Canal video +6 milioane vizualizari
1500  vizualizari zilnic!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus