Concert online Mike Godoroja & Blue Spirit

Concert online Mike Godoroja & Blue Spirit

 

 

Vineri, 15 ianuarie – s- a transmis un  concert al trupei Mike Godoroja & Blue Spirit în direct la Radio România Cultural în cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

Amfitrionul acestei Gale a fost  Dan Mircea Cipariu, iar Mike Godoroja împreună cu colegii săi: Gheorghe Emanuel ’’Fișă’’ la claviaturi și chitară, Gabi Golescu -chitară, Laurențiu Horja-bas și Vali Vătuiu la tobe și invitatul lor: Marcian Petrescu – muzicuță, au avut un spectacol excepțional.

       

Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică și sprijină artiștii și muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett și David Palmer.

 

  

             

              S-a publicat Gala Tinerilor Scriitori la care a participat Mike Godoroja & Blue Spirit. O puteți urmări accesând acest link:  https://youtu.be/upybHu4auhE

Info Mike Godoroja & Blue Spirit :

https://web.facebook.com/MIKEGODOROJA/

https://www.youtube.com/user/mikeandbluespirit

 

Info Dan Mircea Cipariu

https://ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Mircea_Cipariu

 

 

 

Info tehnic

Producător Radio România Cultural : Ana-Maria Spătaru

Transmisia se va face din studioul lui Mike Godoroja.

Stefan Rădulescu- inginer de sunet

Dragoș Burlacu- regizor de montaj și transmisie video

Niculae Sandu

Victor Boițan- tehnicieni studio

Mihaela Petre – PR. 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus