Comunicat de presă – Contravaloarea permisului auto şi cea a autorizaţiei provizorii de conducere se pot plăti şi cu cardul

Şoferii ce doresc să intre în posesia documentului ce permite accesul la volan au de făcut acum cu un drum mai puţin. Contravaloarea permisului şi cea a autorizaţiei provizorii se pot plăti cu cardul direct la ghişeele serviciului public comunitar care are în atribuţii eliberarea acestor documente.
Şase aparate de tip POS (Pont of Sale – în engleză) au fost instalate la ghişeele serviciului comunitar, acestea fiind în prezent funcţionale.
Procedura de procurare a permisului de conducere a autorizaţiei provizorii de circulaţie s-a simplificat graţie unei facilităţi introduse de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor,]n cadrul acţiunilor care urmăresc organizarea unor servicii publice comunitare mai aproape de cetăţeni.
„Salutăm orice modernizare a modalităţilor de lucru cu cetăţenii, pentru că este cunoscut faptul că încă mai sunt proceduri ce trebuie simplificate. Este bine de ştiut, însă, că noua posibilitate de plată nu înseamnă  că la ghişeele de la Serviciul de permise se poate face şi plata în numerar. Instituţia nu are în organigramă casieri, deci doar prin intermediul POS-urilor se poate plăti.”, a explicat prefectul Costică Macaleţi.
Pentru ca informaţiile să ajungă la publicul interesat şi să fie folosite de cât mai mulţi botoşăneni, noutăţile privind plata cu cardul au fost publicate şi pe site-ul Instituţiei Prefectului şi vor fi afişate şi la sediul Serviciului Public Comunitar din subordinea Prefecturii.

22 ianuarie 2016
cancelaria prefectului

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus