Clubul ”Lecturi de cinci stele” se reunește vineri, la Biblioteca Județeană

O nouă întâlnire a Clubului ,,Lecturi de cinci stele” , vineri, ora 10:30, la Filiala Primăverii a Bibliotecii Județene ”Mihai Eminescu” Botoșani! De această dată, copiii vor prezenta cărțile ,,Războiul limonadei” și ,,Procesul Limonadei” de Jacqueline Davies , două romane ingenioase, amuzante și profunde, care urmăresc subtil felul în care din dorința de câștig, concurenții ajung să-și facă rău reciproc.

Clubul ,,Lecturi de cinci stele” este de un proiect educațional de mediatizare a lecturii, coordonat de prof.înv.primar Cristina Surdu și Liliana Iurescu , de la Școala Gimnazială ,,Octav Băncilă “ Botoșani, cu participarea elevilor claselor a 3-a B ,,Tweety fericiți’’ și a 4-a E.

Proiectul are ca scop cunoașterea operelor literare destinate vârstei copiilor, contactul cu personajele îndrăgite de aceștia și nu în ultimul rând dezvoltarea de către elevi a gustului pentru lectură, a deprinderilor de a citi și de a înțelege mesaje transmise în cărti. Finalitatea proiectului o reprezintă formarea copiilor, pentru a deveni tineri responsabili pentru viitor.

Clubul îți propune întâlniri lunare, în care se vor purta discuții în jurul unei cărți anunțate anterior. Motto-ul clubului este: ,,LECTURI DE CINCI STELE” – DESPRE LECTURĂ CU STARE DE BINE.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus