Cinci posturi scoase la concurs la ISU Botoşani

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani organizează concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă a cinci posturi, astfel:

-  un post de ofițer specialist I avizare – autorizare;

- un post de ofițer specialist II control și activități preventive;

- un post de ofițer specialist I tehnic;

- un post de subofițer tehnic principal tehnologia informației;

- un post de subofițer tehnic principal financiar.

Data de depunere a cererilor de înscriere este între 03 -10 ianuarie 2018, iar data limită de depunere a dosarelor este 26 ianuarie 2018. Concursurile vor consta în evaluarea psihologică, evaluarea performanțelor fizice și verificarea cunoștințelor.

Probele scrise se vor derula între 6 – 9 martie a.c..

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor vor fi publicate în cursul zilei de astăzi, 29 decembrie 2017 a.c., pe pagina oficială a unităţii:  www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.

 

 

 

 

 

 

Informare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus