Cinci posturi scoase la concurs la ISU Botoşani

Cinci posturi scoase la concurs la ISU Botoşani

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani organizează concursuri în vederea încadrării directe din sursă externă a cinci posturi, astfel:

-  un post de ofițer specialist I avizare – autorizare;

- un post de ofițer specialist II control și activități preventive;

- un post de ofițer specialist I tehnic;

- un post de subofițer tehnic principal tehnologia informației;

- un post de subofițer tehnic principal financiar.

Data de depunere a cererilor de înscriere este între 03 -10 ianuarie 2018, iar data limită de depunere a dosarelor este 26 ianuarie 2018. Concursurile vor consta în evaluarea psihologică, evaluarea performanțelor fizice și verificarea cunoștințelor.

Probele scrise se vor derula între 6 – 9 martie a.c..

Alte date şi informaţii cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursurilor vor fi publicate în cursul zilei de astăzi, 29 decembrie 2017 a.c., pe pagina oficială a unităţii:  www.isubotosani.ro şi afişate la sediul inspectoratului de pe strada Uzinei, nr. 3 din municipiul Botoşani.

Informaţii despre organizarea concursului se pot obţine de la Biroul Resurse Umane al ISU Botoşani, la numărul de telefon 0231/508 128 sau 0231/508 010.

 

 

 

 

 

 

Informare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus