Victorie în deplasare! CHINDIA – FC BOTOȘANI 0-1

Victorie în deplasare! CHINDIA – FC BOTOȘANI 0-1

Antrenorii Viorel Moldovan și Marius Croitoru au tras concluziile după partida Chindia Târgoviște – FC Botoșani 0-1.  

 Marius Croitoru, tehnicianul moldovenilor, a reclamat golul anulat eronat pentru echipa sa în repriza secundă: „Ne bucurăm că am reușit să recuperăm din distanța față de echipele din play-off. Nu știu de ce ne-a fost anulat golul din repriza secundă, probabil acum sunt alte legi în fotbal, pe care noi nu le știm

Important e că am avut tăria să trecem peste acel moment. Sunt foarte mulțumit de cum a arătat echipa mea”, a spus Croitoru, la Look Sport. 

În minutul 76, FC Botoşani a trimis mingea în poartă prin Dugandzic, dar brigada condusă de Horațiu Feșnic a anulat eronat reuşita pe motiv de ofsaid. 

VIOREL MOLDOVAN: „SE PARE CĂ NE PRIESC MAI MULT PARTIDELE AMICALE”

„Nu înțeleg teama noastră în ceea ce privește exprimarea ofensivă. Defensiv, pot să zic că am stat bine, chiar dacă inițiativa le-a aparținut adversarilor noștri. Până la urmă, am primit gol și e păcat. Ținând cont de aspectul jocului, ne-am fi mulțumit și cu un egal având în vedere că orice punct contează. Se pare că ne priesc mai mult partidele amicale”, a declarat Viorel Moldovan, antrenorul gazdelor, conform sursei citate.

CHINDIA – FC BOTOȘANI 0-1 // MOLDOVENII AU URCAT PE LOC DE PLAY-OFF

Grație victoriei contra Chindiei, FC Botoșani le dă o dublă lovitură contracandidatelor la play-off: Viitorul cade temporar pe locul 7, în timp ce șansele lui Dinamo scad din ce în ce mai mult, în ciuda victoriei de sâmbătă seara.

Echipele de start:


Chindia Targoviste: Moldovan – Martac, Pitian, Leca, Ionita – Rata, Bic, Novac, Serban – Ivancic, Cherchez

FC Botosani: Hankic – Harut, Miron, Chindris, Tiganasu – Cascini, Rodriguez – Askovski, Offenbacher, Ofosu – Dugandzic

gsp.ro
 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus