CFR – BOTOȘANI 1-0. Valeriu Iftime îl acuză pe Marius Avram: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty”

CFR – BOTOȘANI 1-0. Valeriu Iftime îl acuză pe Marius Avram: „Întâi e prost că nu vede, apoi e hoț că dă penalty”

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-0. Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, l-a acuzat pe arbitrul Marius Avram că a dictat un penalty inexistent.

„Când vezi așa penalty, îți vine să te lași. Faultul pe care l-a făcut Burcă, marele fotbalist Burcă, asupra lui Keyta, pe ăla nu l-a văzut? Le penalty-ul dat lor, întâi e prost că nu vede (n.r. hențul comis de un apărător moldovean), apoi e hoț că dă penalty-ul.

M-aș lăsa chiar și în seara asta. Ce să văd la acel penalty? Nici nu venea mingea la jucătorul lor.

Să mă fure așa… Nu mai are niciun rost să jucăm. Mă duc acolo, la Cluj, ca să îmi facă așa ceva. Dați-l încolo de fotbal!

Tot ce vorbesc oamenii e adevărat. De aia zic toți că e corupție, pentru că se întâmplă lucruri. În primul rând, acest arbitru nu trebuia să fie pus astăzi, pentru că are niște probleme financiare cu clubul”, a declarat Valeriu Iftime la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„CFR îl bate cu arbitri și pe domnul Becali. Să vedeți ce le face celor de la FCSB. Vine Avram, plătit bine. Eu nu mai vreau să aud de fotbal, măcar o săptămână. Vreau să mă calmez”
- Valeriu Iftime, patron Botoșani                                                                          Gsp.ro

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus