Cel mai mare contract pentru reabilitarea drumurilor judeţene la nivel național, semnat la Botoșani

Astăzi, în sedința ordinară a Consiliului Județean Botoșani, în prezența viceprim-ministrului Paul Stănescu, Ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, și a Ministrului delegat pentru Fonduri Europene Marius Nica , a avut loc semnarea contractului de finanțare a proiectului drumului strategic : “Regiunea Nord-Est – Axa Rutieră strategică 2 : Botoșani-Iași”. Prin acest proiect de importanță majoră vor fi modernizați în
total 106,265 km de drumuri județene din care 100,29 km în Județul Botoșani, care vor lega 14 localități din Botoșani: Albești, Blândești, Călărași, Dângeni, Dobârceni, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Lunca, Mihălășeni, Răuseni, Sulița, Todireni și Trușești și comuna Șipote din județul Iași.

” Actualul Guvern prin programul de guvernare şi-a propus ca toate comunităţile din această ţară să beneficieze de normalitate. Asta însemnând apă, canal, sănătate, şcoli, drumuri, energie, ecologizare, cultură şi baze sportive. Judeţul Botoşani, un judeţ cu multe probleme pe care le-am discutat cu parlamentarii, şi ştim care sunt priorităţile. Am venit cu multă deschidere şi sper ca judeţul Botoşani să fie nu numai cu cele mai multe personalităţi ci şi un judeţ care să aibă normalitate pentru toate comunităţile locale, indiferent de culoarea politică”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

“Proiectul pe care îl semnăm astăzi este unul dintre cele mai importante la nivelul Consiliului Județean, peste 330 milioane de lei şi reprezintă un efort depus în ultimii ani atât de colegii din consiliu cât şi de colegii mei de la Agenţia de Dezvoltare Regionale. Când am preluat mandatul ne-am asumat că până la sfârşitul anului vom semna toate contractele de finanţare pentru toate drumurile judeţene din ţară. Am semnat pentru regiunea Moldovei, Neamţ, Iaşi, Bacău, astăzi Botoşani şi mai avem Vaslui. Cu siguranţă vom reuşi semnarea contractelor aşa cum ne-am angajat”, a declarat la rândul Marius Nica.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus