Cătălin Flutur: Recepție a rețelei de gaz pentru zonele de la periferia municipiului Botoșani

Cătălin Flutur: Recepție a rețelei de gaz pentru zonele de la periferia municipiului Botoșani

Astăzi au fost recepționate de către Primăria Municipiului Botoșani lucrările de extindere a conductei de gaze naturale pe Strada Doboșari, Strada Vîlcele, Aleea Dumitru Furtună, Aleea Ion Istrate și Aleea Iacob Iacobovici.

Este cel de-al doilea lot recepționat în acest an, după recepția făcută pentru extinderea alimentării cu gaz pe străzile Săvenilor, Plopilor, Cărămidari, Berzei și George Coșbuc.

Până la sfârșitul anului, constructorul trebuie să finalizeze, conform contractului, și rețeaua de gaz pentru zona care cuprinde Aleea Constantin Iordăchescu, Strada Tomis și Strada Izvoarelor din municipiu.

”Continuăm astfel să asigurăm utilitățile în zonele periferice ale municipiului, ca parte a strategiei de dezvoltare a acestora. Pe măsură ce gazul ajunge peste tot, iar SC Nova Apaserv asigură alimentarea cu apă și canalizarea, vom putea intra și cu asfaltarea și modernizarea străzilor respective în următorii ani”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

index

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus