Cătălin Flutur- la al treilea mandat de primar al Botoșaniului

După o bătălie electorală inedită, derulată mai mult în spațiul virtual, cel de pe internet, și mai putin prin clasicele mijloace media, iată că avem clară configurația celor care vor cârmui administrațiile locale în urmatorii 4 ani.

Cătălin Flutur a reușit să câștige un al treilea mandat la cârma municipiului Botoșani, spre bucuria multor botoșăneni convinși de faptul că performanțele – sau mai bine spus faptele sale – au făcut diferența între el și contracandidatul său social-democrat.

Noul edil-șef al municipiului trebuie să conducă in acest mandat cu un consiliu local în care PSD are o majoritate.

Pentru Cătălin Flutur nu e o noutatte, fiindcă în primul său mandat, cel din perioada 2004-2008, s-a aflat în aceeași situație și s-a descurcat admirabil. Dacă atunci a beneficiat în proiectele inițiate și de sprijinul necondiționat al unor consilieri PSD, oameni de calitate, care au pus umărul la dezvoltarea comunității, acum misiunea e mult mai grea.

Votul pe listă a adus (sau a readus) în Consiliul Local câteva personaje toxice, care îi vor îngreuna misiunea. Foarte probabil că respectivii, oameni cu bani, și-au cumpărat locurile de consilieri – fiindcă așa e moda – o știe o lume întreagă. E clar că pe acești indivizi îi doare în cot de suferințele botoșănenilor, de rezolvarea problemelor comunității. Ei își vor face interesele și atât! Fără nici o frică de nimeni și de nimic!

Cătălin Flutur și-a luat angajamentul că se va strădui din răsputeri să nu înșele încrederea botoșănenilor, că va face tot posibilul ca în municipiul Botoşani să fie din nou atrase fonduri europene, și că va pune umărul activ la dezvoltarea oraşului.

În cei 8 ani de mandat în calitate de primar al Botoșaniului, Cătălin Flutur a făcut administrație, lăsând politica pe planul doi. Anticipăm că așa va proceda și în acest mandat cu care devine cel mai longeviv primar al Botoșaniului.

Îi dorim mult succes!

                     Vasile TIMOFCIUC

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus