Cancerul-combătut cu alimente anticancerigene

Majoritatea cancerelor pot fi prevenite, de aceea trebuie să introducem în alimentație cele mai puternice alimente anticancerigene. Într-un top al alimentelor anticancerigene, conduce familia cruciferelor, reprezentată de conopidă, broccoli, varză, varză de Bruxelles, kale, napi etc. De ce? Fiindcă acestea au fibre, beta caroten, acid folic și vitamina C, sunt puternic antioxidante și stimulează metabolismul celular.

Urmează afinele care abundă în bioflavonoide, care sunt printre cele mai bogate în antioxidanți alimente, cu puternice proprietăți anticancerigene. Urmează cireșele, merele, căpșunile și zmeura.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus