Campanie de conștientizare a populației cu privire la necesitatea asigurării obligatorii a locuințelor

Campanie de conștientizare a populației cu privire la necesitatea asigurării obligatorii a locuințelor

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează, în perioada 15 – 19 octombrie 2018, la nivel național, o campanie de conștientizare a populației cu privire la necesitatea asigurării obligatorii a locuințelor.

Aflată la a doua ediție, campania se va desfășura și în acest an sub sloganul „Anul acesta îmi protejez casa!“ și va avea loc în opt orașe din regiunea Moldova, cea mai afectată de riscurile acoperite de Polița de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAD).

Vă invităm să participați joi, 18 octombrie 2018, începând cu ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Botoșani, la întâlnirea organizată de ASF și PAID cu proprietarii de locuințe ce are ca temă importanţa protecției locuințelor prin PAD.

Având în vedere că în România sunt 7,3 milioane de locuințe neasigurate, este esențială informarea fiecărui proprietar cu privire la responsabilitățile care îi revin din acest punct de vedere.

Comunicxat de presă

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus