Braconaj cu plase monofilament de aproximativ 600 metri pătraţi

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a doi bărbaţi, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament.

În data de 17 iunie a.c., în jurul orelor 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, pe timpul unei misiuni, au observat pe lacul de acumulare Stânca Costeşti o ambarcaţie cu două persoane, care desfăşurau activităţi de pescuit comercial.

Poliţiştii de frontieră au legitimat cele două persoane, identificate ca fiind cetăţenii români Gheorghe A., în vârsă de 62 de ani şi Cornel R., în vârstă de 23 de ani, ambii din judeţul Botoşani. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că cei doi bărbaţi desfăşurau activităţi de pescuit folosind trei plase tip monofilament de aproximativ 600 metri pătraţi.

Pe numele celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”- a declarat purtător de cuvânt STPF Botoşani,inspector principal de poliţie Minodora RĂCNEA.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus