Botosaneanca Beatrice Olaru a câștigat finala concursului Exatlon organizat de Kanal D și marele premiu în valoare de 100.000 de euro

Beatrice Olaru este câștigătoarea celei de-a doua ediții a Exatlon, reality-show difuzat pe postul Kanal D. Beatrice a crezut până în ultima clipă în șansa ei și, în ciuda faptului că a avut de înfruntat nume sonore, a ieșit învingătoare.

A câștigat în finală în fața lui Alin Andronic, poate și cu noroc, acesta accidentându-se și și-a anunțat imediat abandonul. După prima probă, Beatrice era în avantaj, avea 1-0.Alin a felicitat-o pe Beatrice pentru reușită, având numai cuvinte de laudă la adresa fostei hanbaliste:.

Betty pentru mine este o persoană de la care am învățat multe, este o persoană cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternică, își merită locul și merită acest premiu. Vreau să o felicit pentru asta, pentru că a fost un foarte bun exemplu pentru oamenii de acasă în această competiție. Un exemplu de ambiție, un exemplu de determinare”, a spus Alin Andronic.

FELICITĂRI!

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus