Biserica sprijină campania vaccinare anti-Covid 19

Biserica sprijină campania vaccinare anti-Covid 19

Ministerul Sănătății a anunțat că Biserica Ortodoxă Română, în frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. În acest sens în biserici se va distribui către credincioși o broșură care conține informații referitoare la noul vaccin. Broșura va fi intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății, astfel: „Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”, a fost mesajul transmis cu câteva ore în urmă.

“Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, a mai transmis Ministerul Sănătății.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus