Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani lansează campania on-line #bibliotecaecutine

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani lansează campania on-line #bibliotecaecutine

În dorința de a fi cât mai aproape de utilizatorii noștri, din țară dar și din străinătate, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani propune în această perioadă mai dificilă pentru toată lumea, un dialog permanent, inedit, prin intermediul rețelelelor on-line.  

Astfel, începând de luni, 6 aprilie, ne vom întâlni cu toții, prieteni ai bibliotecii, utilizatori și bibliotecari, pe site-ul www.bibliotecabotosani.ro cât și pe celelalte canale media ale instituției, într-o campanie de provocare la lectură, dar și de familiarizare cu comorile bibliotecii. Utilizând haștagul #bibliotecaecutine vom iniția zilnic un schimb de informații interactiv având ca scop atât promovarea patrimoniului propriu, cât și inițierea unor evenimente culturale la care vă invităm să ne fiți parteneri.

Temele incluse în Proiectul #bibliotecaecutine sunt:

-       Citește o poveste – invitație la lectură audio-video adresată copiilor și părinților

-       Noutăți editoriale

-       Colecții și colecționari – expoziții virtuale din fondul Cabinetului de numismatică și filatelie, dar și din colecții particulare (Invitație foto-video pentru toți colecționarii)

-       Botoșani în documente

-       ”Fondul documentar Eminescu” – Donația I.C. Rogojanu

-       Colecțiile speciale ale bibliotecii

-       Cartea electronică

-       Informații diverse.

În același timp invităm utilizatorii și partenerii bibliotecii să vină cu propuneri pentru a susține un real dialog interactiv. Zilnic toate aceste teme de dialog vor fi oferite utilizatorilor noștri on-line prin haștagul #bibliotecaecutine, prezent pe site-ul instituției, cât și pe canalele noastre de Facebook, Instagram și Youtube.

Sperăm ca demersul nostru cultural să deschidă o nouă cale de adresabilitate și solidaritate umană pentru românii de  pretutindeni.
Vă invităm on-line la
Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani!

logo

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus