Bărbat sancţionat contravenţional pentru solicitarea fără motiv a intervenţiei organelor de poliţie

Bărbat sancţionat contravenţional pentru solicitarea fără motiv a intervenţiei organelor de poliţie

La data de 12.03.2019 poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.200 de lei pentru solicitarea fără motiv a intervenţiei organelor de poliţie şi nerespectarea normelor privind circulaţia bicicletelor pe drumurile publice, unui bărbat de 57 de ani din localitatea Truşeşti.

Din cercetări a rezultat că la data de 11.03.2019, acesta, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drumul naţional DN 29 D, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil. Ulterior, el a solicitat intervenţia organelor de ordine, declarând că a fost victima unui accident rutier, însă din investigaţiile efectuate acest lucru nu s-a confirmat.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate, totodată fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus