Bărbat reținut pentru două infracțiuni  la regimul rutier

Bărbat reținut pentru două infracțiuni la regimul rutier

La data de 03 aprilie 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 46 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis si conducere sub influența alcoolului.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 03 aprilie 2021, acesta ar fi condus un autoturism pe drumul județean DJ 292 din municipiul Dorohoi, având o alcoolemie de 1,49 mg/l în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat din luna august 2020.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, urmând ca în funcție de rezultate să se dispună măsuri legale.

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus