Bărbat reținut pentru 24 de ore

Bărbat reținut pentru 24 de ore

La data de 22.06.2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 33 de ani, din comuna Ungureni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la viol și violare de domiciliu.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 21/22.06.2020, a pătruns fără drept, în locuința unei femei de 84 de ani, din comuna Ungureni și prin constrângere, a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale, însă a renunțat la acțiunile sale, întrucât persoana vătămată a strigat după ajutor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus