Avere pierdută din cauza unui coş de fum necurăţat

Un incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum necurăţat de funingine a păgubit o familie din satul Borolea, comuna Hăneşti, de cca. 15.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse de foc.

Evenimentul s-a produs joi, 27 martie. Puţin după ora 12.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din două camere, dar şi o parte din acoperişul casei. Pentru stingerea incendiului au intervenit 11 pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni, mai bine de jumătate de ore. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 30.000 lei.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus