Autoturism aprins de un scurtcircuit electric

Un autoturism parcat pe strada Primăverii din municipiul Botoşani a fost distrus într-un incendiu generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit produs din cauza unui cablu electric deteriorat. S-a întâmplat în seara zilei de 27 martie. Din cauza căldurii degajate, o altă maşină, parcată în apropiere, a fost afectată parţial.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului la ora 22.24.

Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul autoturismului. Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 30.000 lei. Pagubele au fost estimate la cca. 28.000 lei.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus