INCREDIBIL – Amânat de 7 luni de Spitalul Militar, Mihăiță are o tumoră GIGANT și trebuie operat de urgență. Suferă de CANCER osos.

INCREDIBIL – Amânat de 7 luni de Spitalul Militar, Mihăiță are o tumoră GIGANT și trebuie operat de urgență. Suferă de CANCER osos.

Asociația Speranță pentru Romania – s-a implicat în sprijinul lui Mihăiță Murariu din localitatea George Coșbuc, care suferă de o tumoră gigant la piciorMurariu Mihăiță, de 20 de ani, din localitatea George Cosbuc, comuna Gorbanesti, suferă de o tumoră GIGANT la picior, adică CANCER.

De 7 luni de zile îi este amânat tratamentul și operația la spitalul Militar din București.

Asociația noastră i-a plătit suma necesară deplasării în București la spitalul Sanador pentru o investigație și tot ce urmează. In acest caz este implicat și primarul localității. El se va deplasa la București în data de 17.08.2022.

Vă rugăm din inimă să promovați / publicați / distribuiți cazul lui, pentru a strânge fondurile necesare tratamentului și operației in sistem privat.

Povestea lui o gasiti aici: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/murariu-mihaita/

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus