Articole pirotehnice confiscate

Articole pirotehnice confiscate

La data de 12.12.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Şendriceni, au depistat un tânăr de 21 de ani, care avea asupra sa peste 2.000 de bucăţi de articole pirotehnice, din categoriile P1 şi P2 ( articole pirotehnice, altele decât articole pirotehnice de divertisment și articole de scenă, care prezintă un risc scăzut, respectiv articole pirotehnice, altele decât articolele pirotehnice de divertisment și articole pirotehnice de scenă, care sunt destinate manipulării ori utilizării exclusive de către pirotehnicieni), pe care acesta le deţinea în mod ilegal.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, bunurile respective fiind confiscate de poliţişti.

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus