ARATĂ BINE ŞI LA 66 ANI

Sting, celebrul muzician consacrat de trupa “Police”, arată senzațional la 66 de ani. Sting și-a etalat corpul bine lucrat, plin de mușchi, pe terasa unei camere de hotel din Miami. Solistul se află într-un turneu cu artistul jamaican Shaggy, iar tonusul său este pus pe seama practicării zilnice a tehnicilor de yoga, scrie presa.

Sting a ieșit în costum de baie pe balconul hotelului unde este cazat în Miami, duminică după-amiază, iar momentul a fost imediat prins de paparazzi. Artistul în vârstă de 66 de ani este într-o formă de zile mari, remarcă publicația dailymail.co.uk, adăugând că el nu a lipsit nici o zi la antrenamentele de yshtanga yoga în ultimii 20 de ani. Sâmbătă, artistul a concertat împreună cu Shaggy și orchestra lui pe un stadion din Miami Beach, urmând ca turneul de promovare al noului lor album să se încheie la jumătatea lui octombrie. Colaborarea celor doi artiști care promovează genuri diferite de muzică a fost o surpriză, iar 44/876, numele albumului comun, face referire la prefixul internațional al fiecăreia dintre cele două țări pe care le reprezintă. Biletele la show au fost epuizate. Sting a stârnit ropote de aplauze cu piesele „Enghlishman în New York, Message In a Bottle și Walking On The Moon” în timp ce Shaggy a interpretat hituri precum „Angel of the Morning și Boombastic”.

„Cel mai important element din orice gen de muzică este elementul surpriză. Toată lumea este surprinsă de această colaborare, de ce se aude” spunea Sting, citat de publicația Rolling Stone. Sting a ajuns în atenția opiniei publice și în august, când s-a întâlnit cu Papa Francisc, alături de soția lui Trudy, în vârstă de 64 de ani.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus