APC Botoșani la un Atelier de lucru internațional pe tema ”Managementul Proiectelor si a Strângerii de fonduri”

APC Botoșani la un Atelier de lucru internațional pe tema ”Managementul Proiectelor si a Strângerii de fonduri”

La sfârșitul lunii martie 2021  doamna profesoară Carmen – Silvia Ciobanu de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, în calitate de reprezentant al Asociației pentru Protecția Consumatorilor Botoșani, a participat la un atelier de lucru  internațional pe tema Managementul Proiectelor si  a Strângerii de fonduri.  Atelierul a fost initiat de Consumer PRO – BEUC  www.beuc.eu  (Biroul European al Unuiunilor de Consumatori), grup umbrelă pentru 45 de organizații independente de consumatori din 32 de țări.

unnamedunnamed (1)Câteva teme prezentate în cadrul celor trei zile ale reuniunii online:

  •  Elemente – cheie ale strângerii de fonduri
  •  Interviu live pentru strângerea de fonduri a Euroconsumers
  •  Prezentarea portalului de finanțare CE
  •  Prezentarea a trei studii de caz de strângere de fonduri
  •  Schimb de la egal la egal cu privire la provocările din strângerea de fonduri și modalitățile de abordare a acestora
  •  Ce să faceți și să nu faceți atunci când scrieți o cerere UE.

S-au desfășurat exerciții individuale și de grup privind inițierea unei campanii de strângere de fonduri la care reprezentantul APC Botoșani a avut o contribuție apreciabilă.

-  Formatul atractiv, atmosfera caldă, discuțiile în plen și interacțiunile în sesiuni individuale, diversitatea și  claritatea informațiilor prezentate de Tim Findlay și Isabel Oliveira, toate acestea au condus la interacțiunea cu ceilalți reprezentanți apărători ai drepturilor consumatorilor în Europa.

Studiile de caz prezentate au fost foarte utile, s-a discutat și s-a colaborat  pentru asimilarea  de noi competente în domeniul Managementului Proiectelor, precum și a Strângerii de fonduri. Au avut loc schimburi de bune practici , sesiuni de întrebări și răspunsuri, intervenții ale participanților, precum și prezentarea și crearea de documente comune. Salutăm inițiativa creării unui asemenea atelier și încurajăm participarea la astfel de sesiuni utile pentru asimilarea noilor competențe și dezvoltarea unor legături între parteneri la nivel european și nu numai, a declarat doamna profesoară Carmen -Silvia Ciobanu.

 

Radu Cajvaneanu

Vicepresedinte executiv

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Botosani

coordonator

Centrul EUROPE DIRECT Botosani 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus