Aparate de jocuri de noroc, tip slot machine, exploatate fără autorizaţie şi licenţă

La data de 25.06.2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – IPJ Botoşani au efectuat verificări la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Botoşani, prilej cu care au fost identificate trei aparate de jocuri de noroc, tip slot machine, care erau exploatate fără autorizaţie şi licenţă pentru organizare de jocuri de noroc.

Totodată s-a constatat că pe cele trei aparate erau instalate diferite jocuri de noroc, purtând fără drept însemnele unor mărci înregistrate.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurare de jocuri de noroc fără licenţă şi fără autorizare şi punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

De asemenea, cele trei aparate de jocuri, în valoare de aproximativ 3.000 euro, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Buletin de presă IPJ Botoșani

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus