Alexandru Colbu este noul prefect al județului

Alexandru Colbu este noul prefect al județului

Miercuri,directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Alexandru Colbu, a depus jurământul de prefect în cadrul unei videoconferințe desfășurate în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ, coordonată de vicepremierul Raluca Turcan.

La ceremonie au luat parte fostul prefect Dan Șlincu, fostul subprefect Daniela Lozneanu, alături de conducerea Consiliului Județean.

Alexandru Colbu a declarat că mizează pe experiența acumulată de-a lungul timpului în cariera militară dar și în administrația publică pentru a face față acestei onorante funcții.

Alexandru Colbu  a absolvit în anul 1987 Liceul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, o instituție cu profil militar și Facultatea de Drept din cadrul Universității A.I. Cuza Iași, specializarea drept. În anul 2013 a absolvit studii postuniversitare de specializare în „probleme speciale de drept public și privat”, iar în 2016,cursurile INA la Agenția Națională a Funcționarilor Publici.

Fără apartenență politică, noul prefect al județului este susținut de ALDE.

1

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus