Al Bano şi Romina Power din nou împreună

Romina Power (67 de ani) şi Al Bano (75 de ani) sunt tot mai apropiaţi pe scenă şi în viaţă. Au devenit nedespărţiţi, precum erau când alcătuiau unul dintre duetele de cel mai mare succes din muzica internaţională. Sunt deja din nou un cuplu şi promit că aşa vor fi mereu. Recent ei au susţinut un show împreună la postul italian de televiziune Canale 5. S-au ţinut de mână, au dansat. Nu mai este nici o îndoială, ei s-au apropiat foarte mult. Au început să cânte din nou împreună, dar nimeni nu credea că între ei mai este dragoste.

Al Bano şi Romina Power s-au cunoscut în 1965, la Sanremo. S-au plăcut reciproc de la prima vedere, dar ea a făcut primul pas. El a început să-i trimită sute de trandafiri roşii şi a compus cântece special pentru ea. Succesele au început să curgă, datorită hiturilor: “Ci sarà”, “Sharazan”, “Felicità”. S-au căsătorit în 1970 şi au adus pe lume patru copii: Yilenia (născută în 1970), Yari (43 de ani), Cristel (31 de ani) şi Romina Jolanda (29 de ani). Celebrul cuplu s-a destrămat în urma divorţului din 1999, cauzat de dispariţia fiicei lor, Yilenia, în 1994, în SUA. Al Bano a acuzat-o mereu pe Romina că şi-a iniţiat fiica dispărută în consumul de droguri.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus