Ajutoarele pentru Podriga au fost trimise la beneficiari

Donaţiile făcute de botoşăneni în cadrul campaniei de într-ajutorare organizată de prefectul Dan Nechifor pentru Sanatoriul de la Podriga au plecat, luni, 27 iunie, către beneficiari.

49 de persoane au fost trecute în evidenţa păstrată de militari şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), la punctul de colectare amenajat în incinta Casei Armatei. În cele şase zile s-au strâns cantităţi semnificative de produse alimentare şi apă, medicamente, dar şi bani. Camionul pus la dispoziţie de ISU Botoşani a fost încărcat cu sute de pungi cu orez, mălai, făină, paste, dar şi peste 250 de recipiente cu apă plată de diverse capacităţi. Valoarea totală, aproximativă, a ajutoarelor se ridică la aproape 5.000 de lei.

 

 


OREZ   114 kg

ZAHĂR 73 kg

ULEI 131 litri

MĂLAI 72 kg

APĂ SI SUC 266 bidoane

FĂINĂ 106 kg

PASTE 112 pungi

ZACUSCĂ 17 buc

OŢET 2 litri

SARE 4 cutii

PATE SI CONSERVE 39 buc.

GEM 4 buc.

BULION 10 buc.

FASOLE 6 kg şi 13 borcane

GRIŞ 5 pachete

GRÂU 2 pachete

CONDIMENTE 4 buc.

MEDICAMENTE în valoare de 500 de lei

DULCIURI 120 buc.

CEAI 4 buc.

SAMPON 2 buc.

PASTA DE DINTI 1 buc.

BANI 300 lei

Sanatoriul Podriga a rămas, din data de 19 mai, fără finanţare de la Casa de Asigurări de Sănătate, după ce nu a mai primit autorizaţie sanitară de funcţionare din partea Direcţiei de Sănătate Publică.

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus