ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ALE POLIȚIȘTILOR BIROULUI DE SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ

ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ALE POLIȚIȘTILOR BIROULUI DE SIGURANȚĂ ȘCOLARĂ

În această săptămână, 14 octombrie – 18 noiembrie, polițiștii Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii rutieri au desfășurat activități de educație rutieră și prevenire a bullying-ului, cu elevii școlilor gimnaziale nr. 7, nr. 17 și Elena Rareș din municipiul Botoșani, precum și cu cei ai școlilor nr. 1 Cândești și Maria Enescu Cosmovici, Mihăileni.

Copiilor prezenți la activități li s-a explicat că reprezintă agresivitatea de tip ”bullying nu înseamnă doar acte de violență verbală sau fizică, ci este o manifestare repetitivă, de durată, care poate genera consecințe dintre cele mai grave pentru victime, de la dorința de a nu mai frecventa școala, refuzul de a socializa, până la afecțiuni psihice sau fizice. Cu ajutorul laboratorului mobil de educație rutieră, copiii au fost învățați care sunt regulile de circulație și cum să circule în siguranță.

 

 

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus