Acţiuni organizate pe raza judeţului de către polițiști

Acţiuni organizate pe raza judeţului de către polițiști

La data de 26.10.2019, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9 Vlăsineşti au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a actelor ilicite de comerţ.

Cu ocazia activităţilor, au fost legitimate 35 de persoane, controlate 29 de autovehicule şi verificate 6 unităţi economice.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 10 sanţiuni contravenţionale, în valoare de 2500 de lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri şi numerar, în valoare de 1.100 de lei.

 

În noaptea de 26/27.10.2019, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 Darabani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, în special în zona localurilor de alimentaţie publică, pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 20 de persoane şi controlate 20 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.800 de lei.

 

 

        

 

Lasă un răspuns / comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navighează sus